Kérdőív a párkapcsolatok megszűnését követő problémákról

2015.10.10 15:18

A NANE Egyesület kutatást készít a párkapcsolatok megszűnésekor fellépő, szülői felügyelettel és kapcsolattartással összefüggő problémák feltárása érdekében, az érintettek körében. Amennyiben részt venne a kutatásban, töltse ki az alábbi linkről elérhető, anonimitást biztosító kérdőívet!

Az első kérdőív kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe. A kérdésekre adott válaszaival nagyban hozzájárul a kutatás sikeréhez. A kutatásnak lesz második fázisa is, amely egy kicsit hosszabb, körülbelül 40 perces online kérdőívet foglal magában, aminek kitöltésével tovább tudja segíteni a kérdéskör eredményes feltárását. Ha a második kérdőív kérdéseire is szívesen válaszolna, az első kérdőív végén jelezze ezt!

A kérdőív anonim, az abban megjelenő adatokat kizárólag statisztikai elemzésre használják fel. A kutatás eredményei kizárólag összesítve, bármely, esetleg megjelenő személyes információtól elkülönítve kerülnek feldolgozásra. Minden megadott adatot bizalmasan kezel az egyesület, ezekhez kizárólag a kérdőíveket feldolgozó kutató fér hozzá.

A kutatás az Egészségügyi Tudományos Tanács Tudományos és Kutatásetikai Bizottságának szakmai-etikai engedélyével zajlik.

A kérdőív ITT tölthető le.

Vissza