Támogatóink

2014.08.24 10:41

E honlapot a szerkesztő önkéntes munkával készíti és támogatásokat is kizárólag szolgáltatások formájában, a honlap jobbá, komfortosabbá tétele érdekében kér és fogad el. Már több igéretet kaptunk: egy informatikai vállalkozás a "Lélekháló" domain név megszerzését ajánlotta fel, hogy a látogatók számára a címünk könnyebben megjegyezhető legyen. A tárhelyszolgáltatónk ennek a domainnek a térítésmentes befogadását ígérte (egyébként ez is pénzbe kerülne), továbbá honlapunk bővülése esetére kilátásba helyezte nagyobb tárhely ingyenes rendelkezésre bocsátását.

Az indulás hónapjaiban elsősorban informatikai támogatásra van a "Lélekháló"-nak szüksége. Továbbra is keresünk olyan, html programozásban járatos szakembert, vagy informatikai vállalkozást, aki/amely megoldaná az "Intézménykereső"-nk interaktívvá tételét.

Amit hosszú távon remélünk, hogy a mentális betegek gondjainak enyhítésén dolgozó szakemberek és civil szervezetek, valamint állami intézmények mind szélesebb körben megismerik, hasznosnak találják és új információk küldésével teszik teljesebbé a "Lélekháló" rovatait.

 

Vissza